+385 21 332 500 info@putovanje.hr

O nama

Pišemo svoju priču od 1995.

“Uvijek sam znao da poduzetništvo za mene znači slobodu i određeni stil života, i ne samo u smislu stvaranja profita i poslovnog razvijanja.

U poslijeratnim godinama, 1995. u Splitu sam osnovao tvrtku Bremen.
Vjerovao sam da tvrtka nema budućnost ako se ne stvori stabilna baza lokalnih klijenata, stoga sam odlučio razviti program za skijanje, odnosno luksuzne pakete za individualce.

Strategija je bila specializirati se na ponudu, tako da je ime prve brošure bilo “Najljepši wellness ski hoteli”. Bremen je nudio obiteljima hotel s 4 zvjezdice s polupansionom za cijenu prosječnog apartamana. Ta je formula dovela do skoro 1000 gostiju u periodu od četri godine.

Kada uspijete razviti proizvod i prilagoditi ga da postane profitabilni resurs tvrtke, omogućavajući posjet najvećim svjetskim sajmovima i zapošljavanju novih djelatnika, posao se prirodno se posao počne širiti.

Zahvaljujući organiziranju velikih incentive programa tijekom zimske sezone, uspjeli smo pridobiti nove klijente i organizirati slične događaje po cijelom svijetu. Bremen je organizirao veliki broj događaja u Europi, Dubaiju, Maroku, Južnoj i Sjevernoj Americi…    

Razvili smo posebni program upravljanja objektima koji nas je približio malim hotelima i vilama u Dalmaciji- uključujući hotel Martinis Marchi, hotel Life u Zečevu i Golden Rays vile u Primoštenu. U tom periodu skupili smo brojna iskustva i znanja koja će ostati vrlo bitna stavka u našoj organizaciji, koja želimo nadodati turizmu u našoj regiji.

Svi naznačeni poslovni uspjesi natjerali su nas na promišljanje o strateškim ulaganjima za dugoročne projekte. Prva velika investicija bio je “Summer blues”, mega katamaran za dnevne izlete, događaje i team buildinge. Kapacatit katamarana iznosi 80 putnika i 5 članova posade. Naše tržište je bilo relativno veliko: Split, Makarska, Brač, Hvar, a za veće događaje čak i Dubrovnik i Korčula. Tijekom vremena, Bremen je uložio u renovaciju resorta Lavica.

Tvrtku smo osnovali moja supruga i ja, a sada zapošljava 10 djelatnika,a tijekom sezone broji više od 30 zaposlenika.

Stvorili smo zajednicu kojoj smo više od kolega- sigurno okruženje u kojem smo svi jedan za drugog.
Danas sam svjestan kako je nemoguće imati idealnu veličinu tvrtke- posao raste, ideje se razvijaju, ti se mijenjaš – svaki mladi djelatnik donese novu energiju. Što se tiče uspjeha u budućnosti, moja je želja da se uživa u sadašnjosti a da se s vremena na vrijeme prisjetimo početaka koji nas čine sretnima.

Neven Surić – Bremen’s founder and general director 

 

Naše vrijednosti

Vizija

Vođeni ljubavlju prema Splitu i vjerovanje u njegov ogromni potencijal, vjerujemo da možemo riskirati i raditi promjene u našem okruženju a ne samo pratiti..

Voditi primjerom

“Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu” vodi, ponašaj se i djeluj prema pravilima za koje očekuješ da će drugi pratiti. 

Team iznad svega

Želimo stvoriti zajednicu gdje su svi ohrabreni da dijele svoja mišljenja i deje. Želimo iskoristiti svaku ideju koja iz koje dolazi najbolje rješenje.

Životna ravnoteža

Smatramo da je vrijeme provedeno u uredu i van njega esencijalno za zadovoljstvo djelatnika. Cijenimo ih i želimo prihvaćati njihove potrebe i zahtjeve, stvarajući trenutke za pamćenje. 

Kontakt

hello@bremen.hr
+385 21 332 500